• Liga Matcher Idag
  • Datum Tid Lag Resultat Lag Liga
    20 May 00:30 Atlético Junior Jun  2 - 3
    Deportivo Pereira PER Primera A - Apertura Quadrangular A
    20 May 03:00 Millonarios MIL  - Atlético Bucaramanga BUC Primera A - Apertura Quadrangular A

Deportivo Pereira PER
  • Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla)
  • Matchhändelser
  • Tid   Kommentar
    62'
    Andres Ibarguen lämnar planen. I stället kommer Eber Antonio Moreno Gomez (PER) in.
    56'
    Darwin Quintero har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    56'
    Darwin Quintero har blivit varnad 73 gånger med gula kort i hela karriären.
    56'
    Darwin Quintero (PER) får gult kort.
    54'
    2-3 Bollen är i mål! Det är Deiber Caicedo (Jun) som gjort målet.
    52'
    Den här säsongen har Jhonny Jordan blivit varnad 1 gånger med röda kort.
    52'
    Jhonny Jordan har blivit varnad 1 gånger med röda kort i hela karriären.
    52'
    Jhonny Jordan (PER) har fått rött kort av domaren.
    46'
    Marco Perez lämnar planen. I stället kommer Luis González (Jun) in.
    46'
    Deiber Caicedo (Jun) kommer in i stället för Yimmi Chara.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Domaren blåser av första halvlek.
    Bollinnehav: Atlético Junior: 51%, Deportivo Pereira: 49%.
    Skott på mål : Atlético Junior: 3, Deportivo Pereira: 4.
    Skott utanför mål : Atlético Junior: 1, Deportivo Pereira: 0.
    Otillåtet spel : Atlético Junior: 4, Deportivo Pereira: 7.
    Offsides : Atlético Junior: 1, Deportivo Pereira: 0.
    1 - 3 är ställningen i matchen vid Halvtid.
    Atlético Junior behöver verkligen anstränga sig för att vinna eftersom de redan släppt in fler mål.
    För att vinna denna matchen behöver Deportivo Pereira vara konsekventa i resten av matchen.
    26'
    1-3 Carlos Bacca (Jun) sätter bollen i mål.
    23'
    0-3 Bollen är i mål! Det är Alejandro Piedrahita (PER) som gjort målet.
    17'
    Andres Ibarguen har gjort 2:amål idag.
    17'
    0-2 Andres Ibarguen (PER) hittar rätt bakom motståndarmålvakten.
    10'
    0-1 Andres Ibarguen (PER) gör mål.
    Senaste 10 matchernas statistik visar att Deportivo Pereira gjorde fler mål i den Första halvlek.
    Senaste 10 matcherna för Atlético Junior visar at de gjorde fler mål i Första halvlek.
    Dagens domare Nicolás Gallo blåser igång matchen!
    Before the current match Atlético Junior have 4 points and Deportivo Pereira have 3 points.
    Nuvarande position för Atlético Junior i ligatabellen är 1st, och Deportivo Pereira position är 3:e.
    Man har tidigare spelat 27 matcher mot varandrar, Atlético Junior spelade bra och vann 12 matcher, förlorade 6 matcher och 9 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.
    Atlético Junior spelade deras senast match mot Atlético Bucaramanga, båda lagen gjorde 0 mål var och matchen slutade oavgjort.
    Deportivo Pereira släppte in 1 mål i sin förra match då man förlorade mot Millonarios.
    De senaste 8 matcherna har Atlético Junior vunnit 3 matcher, förlorat 2 matcher och 3 matcher har slutat oavgjort
    Deportivo Pereira har spelat 5 matcher före denna, och vunnit 3 matcher, förlorat 1 matcher och det har slutat med kryss 1 gånger.
    Laguppställningarna för båda lagen finns nu tillgängliga.
    Spänningen stiger. Domaren blåser snart till spel på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla).